Laár András Tündértantra című gyógyító, stresszoldó CD-je a bolti árnál jóval olcsóbban megrendelhető az oldalsávban látható CD-rendelés menüpontnál a borítóra kattintva!

A tv2-n énekelt Laár András


2010.03.04 | Tündértantra | 1 komment



Andrást - mióta megjelent a Tündértantra című gyógyító, stresszoldó lemeze - egyre többször hívják szerepelni a televíziók beszélgetős műsoraiba.

 

Így volt ez a napokban a tv2 Mokkájával is, ahol a sok elképesztő, harsány, nyomasztó és lüktető téma után egyszer csak belehasított az éterbe az a szent dal, amitől András annak idején azonnali porckorongsérv-gyógyulást "kapott".

Kellemes kikapcsolódást!

 

Vömi
bloggazda




A bejegyzés trackback címe:

https://tundertantra.blog.hu/api/trackback/id/tr661810295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zina1 2011.10.30. 01:47:32

Kedves András!
A youtube-on láttam Önnel egy interjút (lényegtelen mikori) abban arról is beszélt h egy időre Ön visszavonult h kitisztuljanak a gondolatai, meditáljon...
Szeretném megkérdezni h hol van ez a hely, nagyon fontos lenne a számomra. Mint művész nekem is szükségem van erre. Köszönettel: Zina M.



CD-rendelés

Erre a képre klikkelve szeretném olcsóbban és könnyebben megrendelni Laár András Tündértantra és Tündértantra 2 című lemezét:

Laár András: Tündértantra

Laár András: Tündértantra 2

Kommentek

süti beállítások módosítása