Laár András Tündértantra című gyógyító, stresszoldó CD-je a bolti árnál jóval olcsóbban megrendelhető az oldalsávban látható CD-rendelés menüpontnál a borítóra kattintva!

A Tündértantra "lemeztelenítése" a Rockinformban


2010.04.14 | Tündértantra | 1 komment



A Rockinform nevet viselő zenei szaklap Lemeztelenítés című rovata ezúttal András Tündértantra című CD-jéről közölt rövid recenziót. Ezt olvashatjátok itt is.

 

Laár András – Tündértantra

(CLS)

 

Ismerhetjük Laár András kiváló munkásságát a KFT-ben, értékelhetjük abszurd komikusi vénáját különböző humortársulataiban, de azt az előadót, aki a Tündértantrán játszik, erről az oldaláról a nagyközönség még nem ismerhette. Aki érdeklődött, az persze tudhatta, hogy a buddhizmus híve, tanít a főiskolán, így akkora meglepetést talán nem is okozott ez az anyag.

Aki korábbi tapasztalatai alapján rockzenére vagy humorra vágyik, véletlenül se vegye meg ezt a lemezt, hiszen ehhez a két kategóriához semmi köze! Annál inkább ajánlott azoknak, akik vonzódnak a keleti kultúrához vagy szeretnek meditálni, csöndesen gondolkodni, netán egy vasárnap délutáni lazuláshoz keresnek kellemes háttérzenét.

A szerző saját dalai mellett ugyanis krisnás és buddhista mantrák szólalnak meg kóruskísérettel, de az eklektika jegyében még egy Mária-ima is felkerülhetett. A tradicionális keleti zenékre jellemző stílusjegyek és a folyamatosan ismételgetett mantrák jó szolgálatot tesznek az ellazulásban, a borítón pedig kis magyarázatot is kapnak a tájékozatlanok arról, hogy éppen mit hallanak.

A lemez kapcsán a szakma figyelmét is jelzi, hogy Fonogram-díjra jelölték az év hazai világzenei albuma kategóriájában. Ugyan nem nyert, de ez az értékeiből semmit sem von le.

Lazuljatok vele!

 

Szeretőszemű Zoltán

 

Úgy legyen! :)

 




A bejegyzés trackback címe:

https://tundertantra.blog.hu/api/trackback/id/tr691919843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Szilvia 2011.10.09. 16:56:47

Kedves András,

smsben megrendeltem és letöltöttem az albumot, de a fájl hibás volt, így nem tudtam megnyitni. :( Lehetne mégegyszer letölteni?

Üdvözlettel:
Szilvi



CD-rendelés

Erre a képre klikkelve szeretném olcsóbban és könnyebben megrendelni Laár András Tündértantra és Tündértantra 2 című lemezét:

Laár András: Tündértantra

Laár András: Tündértantra 2

Kommentek

süti beállítások módosítása