Laár András Tündértantra című gyógyító, stresszoldó CD-je a bolti árnál jóval olcsóbban megrendelhető az oldalsávban látható CD-rendelés menüpontnál a borítóra kattintva!

Laár András menti meg a karácsonyt?


2009.12.17 | Tündértantra | 2 hozzászólás



Terjed egy videó az interneten, ami hasonlatos egy tavalyi kóla-mikulásos filmhez. Híradó-részlet, benne pedig maga a Mikulás kér segítséget a karácsony megmentéséhez. Mi pedig kitölthetjük szívünk szerint választott barátaink nevével a videót, mintha róla beszélnének. Kedves, aranyos, szeretetteli, tündéres és ragályos :)

Nulladik (teszt)bejegyzésünk végén tehát nézzétek meg ti is, milyen az, ha maga Laár András menti meg a karácsonyt. Kattints erre a linkre:

http://hirek.eso.tv/?code=0bf2872bb63ff470e1ea595e9a9ef50d

Üdv,

Vömi
bloggazda




A bejegyzés trackback címe:

https://tundertantra.blog.hu/api/trackback/id/tr191604797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tündértantra 2009.12.17. 16:48:14

Remélem, minél többen mosolyognak, ezáltal mentik meg a karácsonyt. Például úgy is, hogy elmennek egy L'art pour l'art előadásra. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.21. 08:56:51

olyan szép a Laár így! Mint valami hindu istenség.



CD-rendelés

Erre a képre klikkelve szeretném olcsóbban és könnyebben megrendelni Laár András Tündértantra és Tündértantra 2 című lemezét:

Laár András: Tündértantra

Laár András: Tündértantra 2

Kommentek

süti beállítások módosítása