Laár András Tündértantra című gyógyító, stresszoldó CD-je a bolti árnál jóval olcsóbban megrendelhető az oldalsávban látható CD-rendelés menüpontnál a borítóra kattintva!

Teadélután Laár Andrással


2010.03.31 | Tündértantra | Szólj hozzá!



Március 24-én az m1 Teadélután című műsorában látták vendégül Andrást, ahol több mantrát és bhajant is énekelt élőben, mikor bemutatta a Tündértantra című lemezét. Gundel Takács Gábor műsorvezetővel még arra is maradt ideje, hogy picit a buddhizmusról beszéljen és arról, hogy szabad-e a volán mögött gitározni.

 

A beszélgetés már a műsor elején, 1 perc 10 másodperc körül kezdődik. Jó szórakozást a videóhoz, amit a kattintás után láthattok!

 

Vömi - bloggazda

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://tundertantra.blog.hu/api/trackback/id/tr311882991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.



CD-rendelés

Erre a képre klikkelve szeretném olcsóbban és könnyebben megrendelni Laár András Tündértantra és Tündértantra 2 című lemezét:

Laár András: Tündértantra

Laár András: Tündértantra 2

Kommentek

süti beállítások módosítása